Met een puur zijden kussensloop wordt het schoonheidsslaapje werkelijkheid!

Slapen op een puur zijden kussensloop

Een goede slaapsessie blijkt niet altijd wonderen te verrichten voor je uiterlijk. Je haar staat alle kanten op en die slaapvouwen houden soms wel erg lang aan. Van het schoonheidsslaapje lijkt niet altijd sprake te zijn.

Slapen kan echter wel degelijk wonderen doen voor je uiterlijk, zeker wanneer je op een puur zijden kussensloop slaapt.

5 voordelen van een puur zijden kussensloop

Minder rimpels

Zijde bevat aminozuren en hebben een hydraterende werking op de huid. Een gehydrateerde huid is minder vatbaar voor rimpels. Daarbij heeft zijde een vochtregulerende werking, wat tevens de huid gehydrateerd houdt. Door de gladde stof krijgen slaapvouwen geen kans. Door slaapvouwen te voorkomen, wordt er ook voorkomen dat deze mogelijk overgaan in permanente rimpels.

Een mooie huid

Katoen is vaak te ruw en te stug voor onze huid. Daarbij absorbeert het vocht, wat misschien voordelig klinkt, maar niets is minder waar. Het droogt de huid namelijk uit. Daarbij is katoen eigenlijk veel te stug voor onze huid. Wanneer de stof over onze delicate gezichtshuid schuurt, ontstaan er mogelijk oneffenheden en worden huidaandoeningen meer zichtbaar. Dit in tegenstelling tot een puur zijden kussensloop, die zelfs een polijstende werking heeft door de zacht- en gladheid.

Mooi haar

De aminozuren hebben ook een hyzijden-kussensloop-zijde-889pxdraterende werking op het haar. Hierdoor blijft het haar gezond en glad. Ook krijgt het glans en worden gespleten haarpunten voorkomen. De glad- en zachtheid van een puur zijden kussensloop zorgt ervoor dat je haar langer in model blijft en je niet met een warrig kapsel wakker wordt. Ook heeft zijde een antistatische werking, waardoor statisch haar tot het verleden behoort.

Kijk ook eens naar alle andere voordelen die het slapen op een puur zijdenkussensloop met zich mee brengt.

Wil je zelf de voordelen van een puur zijden kussensloop ervaren? Kijk dan eens naar de puur zijden kussensloop van Silk Heaven, voorheen Silk Avenue.

Wat zijn jouw ervaringen met het slapen op een puur zijden kussensloop? Laat het ons weten in een reactie!